Αγαπητοί γονείς σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και κάθε καλό στις οικογένειές σας.

Με την επαναλειτουργία του σχολείου τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, σας υπενθυμίζουμε τον τρόπο λειτουργίας, ώστε η επιστροφή των μαθητών/τριών να γίνει με ασφάλεια.

Η προσέλευση θα πραγματοποιείται από την κεντρική είσοδο στην οδό Δορυλαίου από 8:00 έως και 8:15 π.μ.

Για την αποφυγή συνωστισμού, κατά την προσέλευση των μαθητών/τριών οι γονείς/κηδεμόνες θα αφήνετε τα παιδιά σας κοντά στην είσοδο του σχολείου και θα αποχωρείτε άμεσα. Τα παιδιά θα εισέρχονται μόνα τους στον χώρο του σχολείου φορώντας σωστά τη μάσκα τους και θα κατευθύνονται στην αίθουσα διδασκαλίας, όπου θα τα αναμένει ο/η εκπαιδευτικός. Δε θα πραγματοποιείται συγκέντρωση των μαθητών στην αυλή του σχολείου.

Οι ώρες των διαλειμμάτων έχουν τροποποιηθεί, ώστε να προαυλίζεται το κάθε σχολείο χωριστά. Κάθε τμήμα θα έχει δικό του οριοθετημένο χώρο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, ώστε να περιοριστεί όσο είναι δυνατόν η αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών /τριών.

Η αποχώρηση των τάξεων Α΄ και Β΄ θα γίνεται από την οδό Σεβδικίου. Τα υπόλοιπα τμήματα θα αποχωρούν από την οδό Δορυλαίου. Αρχικά θα αποχωρούν οι μαθητές/τριες των  Ε΄ και Στ΄ τάξεων και στη συνέχεια οι μαθητές/τριες των  Γ΄ και Δ΄ τάξεων.

Παρακαλείσθε να προσέρχεστε την ώρα λήξης των μαθημάτων και όχι νωρίτερα, ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και η αποχώρηση από το σχολείο πρέπει να γίνεται άμεσα.

Κρίνεται σκόπιμο, να θερμομετράτε τα παιδιά καθημερινά το πρωί. Αν παρατηρήσετε κάποιο  σύμπτωμα (πυρετό, πονόλαιμο, βήχα, δυσκολία στην αναπνοή, πόνο στην κοιλιά, γαστρεντερικές διαταραχές, κ.ά.) παρακαλείστε να κρατάτε τα παιδιά σας στο σπίτι και  να ενημερώνετε παράλληλα και το σχολείο.

Οι μαθητές/τριες πρέπει να έχουν στην τσάντα τους δύο ή και περισσότερες μάσκες  όπως, επίσης, και τη βεβαίωση κυκλοφορίας ανηλίκου που έχει χορηγηθεί από το σχολείο.

 

Η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το κυλικείο θα λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

Καλή δύναμη και καλό ξεκίνημα σε όλους μας.

 

Η Διευθύντρια και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του σχολείου