Αγαπητοί γονείς, σε συνέχεια της εγγραφής των μαθητών στις ηλεκτρονικές τάξεις του σχολείου μας σας ανακοινώνουμε τα εξής:

Στην ανακοίνωση που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, με ανάρτηση στις 25/3/2020 και με τον τίτλο «Τηλεκπαίδευση», υπάρχουν οι υπερσύνδεσμοι με τις ΟΔΗΓΙΕΣ για την εγγραφή των παιδιών σας στις ψηφιακές μας τάξεις. Όσοι δεν έχετε προβεί στην εγγραφή παρακαλώ να προβείτε άμεσα.

Σήμερα, 29/3/2020, αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας τους υπερσυνδέσμους για την εγγραφή των παιδιών στις τάξεις των ειδικοτήτων (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πληροφορική, Εικαστικά, Μουσική, Κοινωνική Πολιτική Αγωγή Ε2 και για το Τμήμα Ένταξης).

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις ΟΔΗΓΙΕΣ και κατόπιν να κάνετε την εγγραφή του παιδιού σας στις τάξεις που ανήκει.

Με την ευχή να είστε όλοι καλά παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.


ΟΔΗΓΙΕΣ

Για να ενταχθεί ο κάθε μαθητής σε μία «Κυψέλη» (Κυψέλη = ηλεκτρονική τάξη) πρέπει να επιλέξει κάποια/οιες από τις παρακάτω Κυψέλες. Κάθε τμήμα έχει μία Κυψέλη με το όνομα του τμήματος και μία ξεχωριστή Κυψέλη για κάθε μάθημα ειδικότητας.

Έτσι για παράδειγμα ένας μαθητής του Ε1 θε πρέπει διαδοχικά να πατήσει πάνω στις Κυψέλες Ε1, Πληροφορική Ε1, Μουσική Ε1 κτλ.


Βήματα ένταξης μαθητή σε Κυψέλη

1. Πατάμε πάνω στον σύνδεσμο της Κυψέλης στην οποία θέλουμε να ενταχθεί ο μαθητής. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθείτε στην πλατφόρμα e-me και συγκεκριμένα στην Κυψέλη που επιλέξατε. Ίσως μπαίνοντας στην πλατφόρμα e-mai να σας ζητηθεί να δώσετε το όνομα χρήστη και το συνθηματικό του μαθητή προκειμένου να συνδεθείτε.

Την πρώτη φορά που ο μαθητής μπαίνει σε μια Κυψέλη στην οποία δεν είναι ακόμα μέλος, θα εμφανιστεί στο κέντρο της οθόνης ένα πλαίσιο κίτρινου χρώματος που γράφει Αίτημα συμμετοχής.

2. Πατάμε πάνω στο Αίτημα συμμετοχής για να το λάβει ο εκπαιδευτικός που είναι υπεύθυνος για της συγκεκριμένη Κυψέλη.

Σε δεύτερο χρόνο (κάποιες ώρες) ο εκπαιδευτικός θα δει το αίτημα συμμετοχής και θα εντάξει τον μαθητή στην Κυψέλη. Όταν ξανά συνδεθεί ο μαθητής θα είναι πλέον μέλος της Κυψέλης.

Στους παρακάτω πίνακες θα βρείτε συνδέσμους για της Κυψέλες του σχολείου μας.


Τάξεις & Τμήματα

Α1 Α2 Β Γ1 Γ2 Δ Ε1 Ε2 ΣΤ

 

Τμήμα Ένταξης

Μαθήματα Ειδικότητας

Πληροφορική Α1 Πληροφορική Α2 Πληροφορική Β Πληροφορική Γ1 Πληροφορική Γ2 Πληροφορική Δ Πληροφορική Ε1 Πληροφορική Ε2 Πληροφορική ΣΤ
Μουσική Α1 Μουσική Α2  Μουσική Β Μουσική Γ1 Μουσική Γ2  Μουσική Δ   Μουσική Ε1   Μουσική Ε2 Μουσική ΣΤ
Αγγλικά Α1 Αγγλικά Α2 Αγγλικά Β Αγγλικά Γ1 Αγγλικά Γ2  Αγγλικά Δ  Αγγλικά Ε1  Αγγλικά Ε2 Αγγλικά ΣΤ
Εικαστικά Α1 Εικαστικά Α2 Εικαστικά Β Εικαστικά Γ1 Εικαστικά Γ2  Εικαστικά Δ  Εικαστικά Ε1 Εικαστικά Ε2 Εικαστικά ΣΤ
Φυσική Αγωγή Α1 Φυσική Αγωγή Α2 Φυσική Αγωγή Β Φυσική Αγωγή Γ1 Φυσική Αγωγή Γ2  Φυσική Αγωγή Δ  Φυσική Αγωγή Ε1 Φυσική Αγωγή Ε2 Φυσική Αγωγή ΣΤ

 


Γαλλικά Ε1 Γαλλικά Ε2
Κοινωνική & Πολιτική Αγωγή Ε2 Γερμανικά ΣΤ
Θρησκευτικά Ε1 Ιστορία Γ2
Θεατρική Αγωγή Α, Β, Γ, Δ