Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, τον τελευταίο καιρό βιώνουμε όλοι πρωτοφανείς καταστάσεις που έχουν ανατρέψει την κανονικότητα και απειλούν τις ζωές μας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η πολιτεία αναζήτησε και επέλεξε τρόπους υποστήριξης των μαθητών/τριών, ώστε να μην χάσουν την επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία και να απασχολούνται δημιουργικά στο σπίτι. Στο πλαίσιο αυτό εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες να εναρμονιστούν με τις αχαρτογράφητες, μέχρι τώρα, διαδικασίες της τηλεκπαίδευσης. Οι υφιστάμενες υποδομές εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αδυνατούν μέχρι σήμερα να υποστηρίξουν επαρκώς τη μαζική ταυτόχρονη πρόσβαση τόσων εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών στις σχετικές πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.


Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας επέλεξε τη χρήση της πλατφόρμας e- me για να δημιουργήσει τις ψηφιακές τάξεις, τις οποίες μετά από μεγάλη επιμονή και υπομονή δημιούργησε. Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε απόλυτα την αγωνία σας για την παραγωγική αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών σας στο σπίτι και σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό αποτελεί και δική μας αγωνία. Άλλωστε η υπευθυνότητα,  ο επαγγελματισμός μας και η αγάπη μας για τους μαθητές/τριές μας θεωρούνται δεδομένα.


Γνωρίζοντας τις ατελέσφορες προσπάθειές σας (μιας και βιώνουμε το ίδιο) για την πρόσβασή σας στη διαδικτυακή εφαρμογή e-me, παρακαλούμε να επιδείξουμε όλοι μας την απαιτούμενη υπομονή και μέσα σε κλίμα αμοιβαιότητας και συνοχής να διατηρήσουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία.


Σας επικοινωνούμε την  παρακάτω ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της εφαρμογής e-me.

Ανακοίνωση: Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια αυτές τις ημέρες και επεκτείνουμε συνεχώς την υφιστάμενη υποδομή της e-me ώστε να υποστηρίξει τον εξαιρετικά μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών και μαθητών που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να εγγραφούν και να την αξιοποιήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα λυθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει και ότι η e-me θα υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλο αυτό το εγχείρημα.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και για την κατανόησή σας.


Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και να βγούμε όλοι αλώβητοι από αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία.